2019-09-28 76 views
話説我有個friend成日叫我帶佢食好野 我都唔知帶佢食咩好 不過之前食過一間係旺角嘅餐廳我覺得幾高質 所以就帶左佢黎試下 上次就食左佢個日式火鍋 今次我個friend話想食佢個龍蝦包喎 咁我地就叫左個龍蝦滙試完都覺得係高質! 不錯哦 首先講下佢個龍蝦包佢個龍蝦包雖然唔算大份 但勝在好味 首先佢個包幾新鮮 而且有蒜蓉查在係面包上面 好香蒜香味 上面龍蝦肉粒都幾多 加上佢個到嘅lemon cream sauce 味道唔單止冇比個sauce 覆蓋 而且多左層口感 如果嫌佢唔夠多肉 隔離仲有半隻龍蝦熱辣辣等你拆佢黎食個鉗咁大當然要食埋啦 正^^ 而沙律都唔錯 鐘意佢個汁夠酸夠開胃 開完胃就可以食埋佢岩岩炸起嘅薯條 佢有平時嘅薯條同埋番薯條兩種 兩種都好味道😋 仲驚唔夠飽? 唔駛驚 仲有個什錦海鮮石鍋烏冬一開始要搞一搞佢因為烏冬可能會痴底 佢個份量其實都幾大 本身以為佢烏冬唔會有咁大隻龍蝦點知出到黎都ok大隻 果然係用心製作既餐廳

試完都覺得係高質! 不錯哦 首先講下佢個龍蝦包