2018-10-11 32 views
難得同屋企人出街食 就搵間有格調而且配合父親中意食西餐既口味於是嚟左試呢間🙈唔係位於旺區有種隱世食店感覺👍🏻入面裝修幾文青 有個迷係bar area!適合同友人嚟飲幾杯🥂我地今餐食左好多野!先叫左2個set同啲小食加$30幾就有埋湯 餐飲 麵包 是日南瓜湯 我地加左錢換左黑松露湯 超香超好飲!連父親平時咁嘴刁都讚其中一個set既main係豬肋骨 好淋好好食 啲肉有入口即溶既感覺!同埋薯蓉好有味 唔會太乾比較易入口蟹籽三文魚意大利飯 可以睇到啲配料都好多好足料 同埋收啱啱好 食落唔會太濕好似一pat野咁蜜塘醬汁炸雞翼!每樣菜都係新鮮煮好 呢個都唔例外 好香脆 表皮炸得夠乾身但裏面又保持到肉汁我超中意食麵包 一見到黃金鏄即叫!😂又係啱啱焗好 我覺得唔醮汁比較好味!因為個汁同個包唔算太夾 但就咁食真係無得輸最後小食 如果中意紫薯番薯 一定必叫😂食落係好熱氣 但真係炸到咁細條仲要食到個味邊個係紫薯邊個係番薯 都咪話唔勁👍🏻總括係抵食 服務態度好好 食物質素好 可以再戰
難得同屋企人出街食
就搵間有格調而且配合父親中意食西餐既口味