2020-01-25 181 views
太和既好好甜品 記得第一次去食係呀哥帶我去食 依加變左我帶其他人去食😂今日幾好興致黎太和食完串燒 好近好好甜品 所以決定食埋個甜品先返去兩個人叫左個芒果芋圓撈同榴槤紫米撈 好懷念 佢地既甜品係純粹sell真材實料 呢度出名叫芒果大王 雖然外表只係一堆黃野堆滿個杯 但入口滑嫩 芒果鮮甜 佢地既芋圓都係自家製 手做既 形狀係大大粒圓球形咁 有紫薯圓同芋圓 有八九粒收埋起芒果裡面 咬落幾彈牙 口感煙韌中間會夾離芋粒 好天然 另一碗係榴槤紫米撈 望落雖然一堆堆 個樣仲幾醜樣 但入口好smooth 有好天然既榴槤味 同埋間中不到一堆堆榴槤蓉 好足料呀 食完呢碗甜品真係棒住個大肚dum走

芒果芋圓撈

榴槤紫米撈
$40 (Last Night Supper)
芒果芋圓撈
榴槤紫米撈