2011-10-09 26 views
本身我係好鍾意食韓國野食的, 近期睇雜誌介紹韓國快餐, 於是就去試試我地跟住google 去搵, 都算易搵我地4個人叫左2個set 加3個小食, 4杯野飲, 加左一個飯同一個泡菜set豆腐湯幾好食, 幾辣下, 都算多料石鍋飯ok la~我就覺得普通喇泡菜麻麻地, 早知唔加呢個冇咩驚喜, 有dd dry~第一次食炒年糕有隻蛋, d年糕好有口感, 好食魷魚飯團超好食, 不得不食, 好濃味的魷魚, 好特別, 又爽有口感呢間野入面d員工大多都係韓國人,好有禮貌, 好有韓國feel 呢, 而且間野好整齊, 個toilet又clean買完野食,有人會帶位. d野食 即叫即整, 有人會送上食物, good 4個人食左$206, 好低食, d野都食唔哂, 下次一定再黎過

我地跟住google 去搵, 都算易搵
豆腐湯同石鍋飯set
豆腐湯幾好食, 幾辣下, 都算多料
石鍋飯ok la~我就覺得普通喇
泡菜麻麻地, 早知唔加
炒粉絲
呢個冇咩驚喜, 有dd dry~
第一次食炒年糕有隻蛋, d年糕好有口感, 好食
魷魚飯團超好食, 不得不食
, 好濃味的魷魚, 好特別, 又爽有口感

, 而且間野好整齊, 個toilet又clean

2011-10-02
豆腐湯同石鍋飯set