2024-02-02 63 views
近排天氣又凍返!出咗尖沙咀打邊爐🥶見呢間餐廳有折又有得唱K咁得意就入左去~入面環境望落都唔錯,仲有間房可以一邊唱歌一邊打邊爐,好有新意~叫咗個小食金沙炸魚皮,好大份😂炸得好靚,食落脆卜卜而且唔會好鹹~湯底梗係叫椰子雞鍋啦~呢個湯底包咗成隻雞超級抵!睇住店員成個椰青倒落去,真材實料,未食已經聞到好香😍椰子已經去唒皮可以成片食👍🏻雞件大概煮咗10分鐘之後食得,食落超級滑而且好多肉!湯底好清甜,我哋每人都飲咗大概三碗😂差唔多食完啲雞件就準備打邊爐!花枝片好鮮,而且食落又彈牙又滑😋呢個餃好好食!餡料勁滿,超級多芫荽,蝦肉味都好出😋牛肉食落好滑,牛肉味好濃😍冇雪藏味另外我哋仲叫咗萵筍同出前一丁,吸收唒湯底嘅精華超好味😍食物質素真心不錯👍🏻
近排天氣又凍返!出咗尖沙咀打邊爐🥶

見呢間餐廳有折又有得唱K咁得意就入左去~

金沙炸魚皮

花枝片

花枝片好鮮,而且食落又彈牙又滑😋
香莤鮮蝦餃

呢個餃好好食!餡料勁滿,超級多芫荽,蝦肉味都好出😋
潮汕雪花牛

牛肉食落好滑,牛肉味好濃😍冇雪藏味
另外我哋仲叫咗萵筍同出前一丁,吸收唒湯底嘅精華超好味😍
食物質素真心不錯👍🏻
Type of Meal