2019-11-29 261 views
比人放飛機後怒食街頭(籍口黎架姐)<-係唔係好熟口面呢句野,因為炸大腸都用ne句,掃街沒理由淨食一間架嘛,順便過埋隔離ne間店食(其實主次係調轉左)唔係重點,重點係食架姐~ 諗住食豬脷(沒曬bo) 咪轉豬頸肉+豬頭肉+墨魚,多謝$29切記:一定一定要走甜醬!!!被放飛機友2號遲左講佢已經落完lu事關俺愛食食材原味,而今次最大受害者係墨魚兄,雖則唔影響佢爽的口感同大細(都幾大塊),但係蓋過曬佢原本應有的甜味(所以墨魚兄味道方面我評唔到價);而相對地豬頸肉味本身比較重,所以影響程度沒咁高,佢都幾厚肉地同算多汁。但論是日冠軍之選非豬頭肉莫屬,既厚肉地又有汁之餘有種爽脆(形容好似怪怪地,所以請閣下自行體會算啦)

• 豬頭肉