2010-04-07
同家人來到IFC的Isola試個sunday brunch,因為我姑姐試過之後話好好食。之前試過晚飯,環境唔錯,氣氛好好,但食物一般,只係個pizza令我比較喜歡。今次lunch 來到,感覺非常舒服,可能因為當日天氣很好,光線充足,大大的玻璃窗,對着維港吃午飯實在很不錯。頭盤可選 buffet 或湯,我當然選擇了buffet!Hahaha.... Buffet 有好多人,其實都有D驚,但排到我開始夾野食,見到D食物有好多,重好新鮮添呀!D野食好好味,食到超飽,都唔知點食個主菜啦!等左一陣,之前叫左個主菜到啦!好彩一D都唔大碟,仲驚要打包添!Hee hee...抖一抖,叫左杯咖啡,就出去再戰江湖,挑戰dessert buffet!又係有好多選擇咖!嘩!仲有我最愛的bread pudding,雖然到最後味道一般。但總括感覺不錯,我相信都會再去既!
但總括感覺不錯,我相信都會再去既!