2017-11-23 287 views
今日有朋友帶我去時代廣場後邊後面嘅樓上Cafe,抱住一試無妨嘅心態就走咗去食喇。間cafe面積唔係好大,只係擺到三四張枱,但見到店主係有花心思係裝修行業方面,令到呢間cafe帶有啲溫馨嘅感覺。不過裝修再好,啲嘢食唔好都假啊。所以我同我啲朋友就嗱嗱聲打開Menu點野食。我地今次點咗黑松露薯條、香煎三文魚柳、美式BBQ醬燒豬肋骨以及鮮蝦帶子意粉。首先先來係餐前沙律。鮮甜大蝦,配合爽口沙律菜感覺好清新。跟住你先送上來嘅就係佢黑松露薯條。每一冇一條線充分精神黑松露醬聞到已經好想食呀佢。佢建議我哋食薯條嗰陣點啊酸忌廉令到成條唔會太過油,啱啱好。跟住送上嘅係香煎三文魚柳。三文魚面煎得帶啲香脆,但內裡依然好嫩滑,帶有魚生嘅質感,火喉啱啱好,一百分。鮮蝦帶子意粉用上咗墨魚汁意粉,帶子煎得香嫩可口,而大蝦亦都非常鮮甜。成碟意粉好快就比我地掃清光。最後送上就係美式BBQ醬燒豬肋骨。美式bbq醬夠惹味。整體而言,價錢公道,位置方便,食物質素唔差,可以再黎。

首先先來係餐前沙律。鮮甜大蝦,配合爽口沙律菜感覺好清新。

最後送上就係美式BBQ醬燒豬肋骨。美式bbq醬夠惹味。

整體而言,價錢公道,位置方便,食物質素唔差,可以再黎。