2020-05-17 117 views
1. Double 芝士豬柳滑蛋盒子吐司($38)聽個名都夠邪惡,當然我都係會買既🙉 呢間既盒子吐司係可以加$10加大,我呢個係普通版黎。因為即叫即製,由order到有得食,都等左十幾廿分鐘,黎到既時候熱辣辣!toast每個面都有牛油烘過,好脆好香。滑蛋分量都幾多,我本身諗住可能得表面,原來盒入面都唔少,不過盒入面既蛋就熟左少少,變得冇咁滑了,上面爆哂漿既芝士滑蛋就又滑又好食,豬柳方面係有一整塊,佢切左一半,左右都放半塊。食既時候我都幾呢hea,唔知點食先唔跌到周圍都係,同時又每啖都食到包同料,有冇人可以教下😂 我最後mat到個口好大咁食🙉 盒子份量當一個輕lunch 都okay
1. Double 芝士豬柳滑蛋盒子吐司($38)