2021-01-18 365 views
佢好好啊,可以半個咁樣買,所以一次過試唔同嘅口味,本身糾結緊究竟是流心芝士定係經典芝士好,但係最終兩個都試咗。我聽人講經典芝士,係有鹹蛋黃喺入面,所以就好想試頭先就試咗啦,經典芝士就冇流心芝士咁鬆軟,同埋濕潤,但係都好香芝士,同埋鹹蛋黃味,我屋企人好鍾意❤️我鍾意流心芝士,超級鬆軟,超級濕潤,好似日本輕芝士蛋糕咁,唔使叮熱,都有留心芝士,真係超好味呢一間價錢仲要唔貴,又可以半舊咁樣買,用OpenRice外賣自取仲有優惠PS,唔係廣告,全部自費,真心推介我自己試過太子好出名嗰間山田XX, 但係真心冇呢個咁好味而且呢一間服務態度比嗰間好我仲試咗佢嘅綠茶味🍵,佢都係好似日本輕芝士蛋糕咁,好鬆軟,買半盒有咁大舊,真心值得本身心諗佢唔係好出名,費事試呢一間,但係好彩試咗,冇諗過咁好味會再回購呢一間
我聽人講經典芝士,係有鹹蛋黃喺入面,所以就好想試
PS,唔係廣告,全部自費,真心推介
我自己試過太子好出名嗰間山田XX, 但係真心冇呢個咁好味
而且呢一間服務態度比嗰間好

會再回購呢一間