2021-11-24
我好中意食牛😂 尤其係燒肉🥩 牛角金會員😂 會去唔同地方試之前hit極一時嘅燒肉like嘅我🤔 今次我會俾6個心心呢間舖頭,整體嚟講性價比真係真係好高,我叫咗嗰二人餐😙 嗰餐包咗⁃A4黑毛和牛肉眼 - 質素可以媲美牛角$349嘅A5肉眼,當然如果你好有要求嘅當然A5更好食,但佢嘅質素絕對好高,不過如果你驚油膩感就建議燒完剪咗個肥膏位先入口😋⁃A4黑毛和牛肩胛 - 油脂分布平均🥩🤤好食😋⁃美國牛小排& 牛板鍵 - 好好食,完全唔會覺得Un⁃日本黑豚豬肉 - 肥膏多咗啲,但都算okay⁃雞腿肉- 正常燒肉嘅質素,未夠滑,但都唔差⁃牛油什茹 - 正常質素⁃兩嗰沙律🥗 - 高質沙律,有心思🥰仲有飯同湯只係$498‼️ 佢暫時未有分店,得近油麻地地鐵站(A1出口)呢間,可能好多人都未必會貿貿然入去試,但我真心誠意推介🤤 普通食個晚餐性價比真係一流😋 你喺aeon買啲靚肉返去可能仲貴過你喺度食😂 食物質素來講,佢係高過燒肉like嘅質素,啱啱低過牛角小小嘅質素🤤 但係三間我都覺得性價比好高嘅👍🏻
⁃A4黑毛和牛肩胛 - 油脂分布平均🥩🤤好食😋
⁃美國牛小排& 牛板鍵 - 好好食,完全唔會覺得Un
⁃日本黑豚豬肉 - 肥膏多咗啲,但都算okay
⁃雞腿肉- 正常燒肉嘅質素,未夠滑,但都唔差
⁃牛油什茹 - 正常質素
⁃兩嗰沙律🥗 - 高質沙律,有心思🥰
仲有飯同湯只係$498‼️