2023-09-28 4 views
慶祝朋友搬新屋,去開Party🥳🥳,緊係要買啲珍珠奶茶🧋上去玩啦🥰提芝提芝 $43係芝士🧀️加青提嘅飲品🥤,飲落有種清新又特別的口感👍🏻茶底嘅口感滑順,芝士有濃郁嘅奶香味,加上清甜嘅青提,有果肉😍😍,好好飲😆莓芝莓芝 $49係芝士🧀️加士多啤梨🍓,芝士味好香,士多啤梨都幾甜😙有粒粒嘅果肉食😼,芝士加士多啤梨係完美嘅組合,一啖接一啖,完全停唔到😽一鼎橙橙 $35有好多嘅新鮮橙肉粒,飲落唔係死甜,真材實料,健康又好飲😻鮮芒芒甘露 $42感覺有啲似我最愛嘅楊枝甘露😘有新鮮的芒果、西米、椰汁,仲有杯面有啲西柚粒組成,質感濃稠☺️芒果嘅甜汁加椰汁的濃郁相互融合,西柚粒可以中和椰汁嘅濃,味道舒爽😆去朋友屋企玩又有多個買嘢飲嘅選擇啦😋😋
提芝提芝 $43
莓芝莓芝 $49
一鼎橙橙 $35
有好多嘅新鮮橙肉粒,飲落唔係死甜,真材實料,健康又好飲😻
鮮芒芒甘露 $42

去朋友屋企玩又有多個買嘢飲嘅選擇啦😋😋
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)