2018-12-31 1208 views
餐廳老闆很好客!提供很多不只餐廳提供的服務❤️本人其實第一次去露營,本身上網睇過東龍島無廁所,但黎到呢間舖頭,原來老闆又有提供廁所同水龍頭供客人假日任何時候使用,不愧叫做假日士多!唔知點解島上的魚片真的很好味,聽店主說魚片是親自打魚而打成的!本人叫左魚片紅腸麵,朋友叫左餐肉紅腸,所以有一塊超厚切的餐肉!雖然不是出前一丁,但覺得味道還不錯,而且紅腸、餐肉、魚片都有煎過,再加上有菜心做配菜,實在覺得好有媽媽煮的味道!這間士多位置距離露營營地不到30m, 超方便!夜晚廁所同水龍頭都可以開放到凌晨供露營者使用,太貼心了!真的要俾好多個讚!推介推介!

紅腸魚片麵
紅腸魚片麵