2019-07-06
之前見有人係ig post左呢度嘅相 超靚😻忍唔住要約埋朋友嚟呢度,過一個慢活嘅星期六😎搵左一陣路,終於都到啦😻😻😻環境超大👍🏼入面啲枱櫈都係工業風好靚😻同埋有兩面窗好開揚,好舒服😻當然即刻坐窗口位啦😻呢度嘅餐牌係要上網睇嘅,或者scan個qr code睇,睇啱就自己出去落單,嗱,如果有選擇困難,而家可以睇定先🤣👇🏽呢度係全自助嘅,餐具自己拎,食完自己收碟👍🏼等左一陣可以出去拎餐啦😻WOW~😻😻😻😻😻😻😻好靚呀!!!!!!即刻要post上ig😹 我地叫左假日午餐嘅”Ask like all day breakfast”🤣中文係呃like全日早餐🤣勁多嘢呀有!腸仔,煙三文魚,漢堡扒,黑松露炒蛋,薯餅,牛角包,茄汁豆,蕃茄,多到!同埋有8安士嘅牛肉漢堡🍔🤤朋友仔叫左爆谷朱古力😻😻😻我就叫左玫瑰蝶豆花梳打!!!!!!不得了,好靚好靚好靚😻😻😻擺左好耐先捨得飲,因為啲糖係底,要撈埋先飲,我出名好怕太甜,呢個好啱我😭💖💜牛肉漢堡超大份!芝士>洋蔥>菠蘿>好juicy嘅牛肉>蕃茄>生菜好好味👍🏼粗薯條都好好食!入面仲有而家好hit嘅夾公仔機,小朋友都有嘢玩同
忍唔住要約埋朋友嚟呢度,過一個慢活嘅星期六😎
搵左一陣路,終於都到啦😻😻😻
呢度係全自助嘅,餐具自己拎,食完自己收碟👍🏼
等左一陣可以出去拎餐啦😻
同埋有8安士嘅牛肉漢堡🍔🤤
朋友仔叫左爆谷朱古力😻😻😻
好好味👍🏼粗薯條都好好食!
入面仲有而家好hit嘅夾公仔機,小朋友都有嘢玩
同埋有個閱讀區,啱曬一家大細嚟👍🏼
當然環境咁靚,帶女神嚟狂影女神相都好啱啦🤣🤣🤣