本人聲明,以下為真實食評,自費。呢間燒烤放題,是朋友聚會時,朋友介紹。訂位時,要收$500訂,我即時打個突,心諗酒店都唔需要俾訂金,呢間嘢真係有啲串。睇見其他網頁嘅食評,亦都評價唔高。原本唔打算落訂。,不過太太想食,唯有一試。約咗星期六5:00,我哋早到分鐘,餐廳都俾我哋入座,即時開餐,我哋叫咗個大將餐,頭盤好多嘢食,有又唔同嘅牛肉,亦都有海鮮和刺身。肉類嘅質素都好高。跟住就開始自己叫和牛食,亦有叫刺身,整體嘅種類都算多。員工嘅服務都好好,好殷勤,當中有一個員工,主動走過來,教授點樣燒海鮮,建議我哋海鮮燒幾多分鐘同埋點樣燒,值得一讚。另外落咗達嘅食物,亦都好快送上嚟。整體覺得呢間餐廳,食物同服務質素都非常好。三個鐘頭嘅時間好快就過咗唯一嘅挑剔嘅係我對海鮮麻麻哋,一心淨係想食和牛,不過太太就覺得海鮮都好新鮮,店員亦都有主動講解點樣燒海鮮。我欣賞店員的講解。應該會着去光顧

另外落咗達嘅食物,亦都好快送上嚟。
整體覺得呢間餐廳,食物同服務質素都非常好。
三個鐘頭嘅時間好快就過咗

應該會着去光顧
2025-02-08
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$600 (Dinner)
  • A四和牛