其實我已經食過N咁多次🤭主要係佢餐廳嘅營業時間、食物份量同埋價錢吸引🤓 基本我都係好晏先去食,所以近截單時間,好多野都會賣曬🥹不過我都可以理解,都feel到佢哋啲野食係新鮮嘅👍🏻 👉🏻今次嗌咗個-肉丁麵- (常餐)哇 一岀到嚟見到咁多肉丁,真係好開胃🤩🤩 啲肉汁先係精髓吖🤤 食落去一啖麵一啖掛滿肉汁嘅岀前一丁🥹真係好爽😄個比例真係好重要‼️啲湯啱啱好冚過啲麵,湯嘅濃度加埋啲紅油同肉丁,認真覺得佢好岀色。👉🏻仲有-雪菜肉絲米-(常餐)呢個米粉就不過不失啦😕米粉唔會太淋🧐不過可以讚一讚個雪菜👍🏻,佢同其他餐廳比較,個雪菜唔係霉嘅😏真係新鮮有咬口,好明顯見到菜葉同菜莖🫶🏻仲有份量都唔少👆🏻呢兩個常餐我都嗌咗火腿奄列,蛋睇落唔係嫩嘅,不過都有啲蛋汁喺入面,我就覺得火腿有啲咸,而蛋就冇乜味😕冇錯一次過食三個餐-豆腐火腩飯-(晚餐)呢個餐正常水準啦🫵🏻飯係多嘅,餸都好多🥰食嘅時間唔洗就住就住,唔洗怕食曬啲餸仲有好多飯剩低😳啲汁撈飯又啱啱好。肉係偏肥嘅,如果食野有啲肉太溜🥺🐽今日食咗三個餐,食落一啲都!唔中伏!三個餐加埋都係$155,呢個價錢,呢個鐘數,邊到仲搵到呢啲質數😋侍應💁🏻‍♀️服務態度真係好好

👉🏻今次嗌咗個-肉丁麵- (常餐)
五香肉丁岀前一丁

👉🏻仲有-雪菜肉絲米-(常餐)
雪菜肉絲米粉(常餐)

冇錯一次過食三個餐-豆腐火腩飯-(晚餐)
豆腐火腩飯

🐽今日食咗三個餐,食落一啲都!唔中伏!
侍應💁🏻‍♀️服務態度真係好好,好有人情味🫶🏻感覺到佢哋享受工作,唔係打份頹工。
⚠️細食人士注意⚠️份量唔算細

2023-02-03
五香肉丁岀前一丁
雪菜肉絲米粉(常餐)
豆腐火腩飯
  • 五香肉丁(常餐)
  • 雪菜肉絲米粉