2024-12-27 100 views
今日過嚟旺角搵嘢食,經過見到呢間餐廳新開,而且裝修好特別,佢哋菜式都好得意咁,所以入咗嚟試吓😎餐廳有兩層,2樓裝修非常復古,有好多舊香港嘅打卡位😻明太子蟹肉腸粉:估唔到呢個味道係咁夾,有啲似食緊章魚燒咁😆佢嘅腸粉都非常之滑,呢個係必食之選,因為我未食過呢個配搭🤣魚翅撈飯:$58食到魚翅撈飯🤣呢度菜式係性價比之選,煲仔翅入邊好足料,配埋白飯好好味😻咖喱拼盤配薄餅:薄餅煎得好脆,配埋我哋嘅港式咖喱,入邊有魚蛋魷魚同埋豬皮,咖喱味好濃,好似食緊街頭小食咁😻牛油蜜糖雞翼:雞翼皮脆肉滑,而且有濃濃嘅蜜糖味,可以食唔停口🙊豆腐花薑汁梳打:呢個飲品好特別,成件事又係勁夾,一試難忘!

餐廳有兩層,2樓裝修非常復古,有好多舊香港嘅打卡位😻

豆腐花薑汁梳打:呢個飲品好特別,成件事又係勁夾,一試難忘!