2024-06-03 212 views
夜晚OT 完,就是但搵間茶記食,嗰時9點15分入座,店員當時無表明last order時間,就入去叫咗一碟雞扒飯同熱奶茶,當時仲有三枱客人。一般雞扒飯,冇特別,杯奶茶係暖,根本唔能夠溶糖! 食物已經失望!!最嬲就係只係食到一半,店員就趕收工叫埋單俾錢(9點半左右),不停收拾收枱收凳,擺明係趕客人快啲食快啲走但係當時我只係食到一半!然後當我想停低一陣唞吓再食,一放低餐具店員即時衝過嚟講:嗰時佢嘅手指掂咗我啲食物,我想食返都唔得啦,咁污糟!唯有俾佢收走咗食物,未食飽就收走食物!!喺餐廳嘅時間只係30分鐘,用$80經歷咗一個好差嘅服務態度!如果店員一開始就講9:30會收舖,我唔會入去!寧願餓多一陣搵M記!諗住喺商場會食得好啲,結果係咁垃圾嘅服務同食物,M記都好過佢睇到有77個好評,真係唔可信,影到啲相幾靚都冇用,咁嘅服務態度,唔會令人再去幫襯囉!黐線,趕住收舖都呃多個人入去做多枱客,收咗錢就趕人走!

一般雞扒飯,冇特別,杯奶茶係暖,根本唔能夠溶糖! 食物已經失望!!最嬲就係只係食到一半,店員就趕收工叫埋單俾錢(9點半左右),不停收拾收枱收凳,擺明係趕客人快啲食快啲走但係當時我只係食到一半!然後當我想停低一陣唞吓再食,一放低餐具店員即時衝過嚟講:[請問仲要唔要?]嗰時佢嘅手指掂咗我啲食物,我想食返都唔得啦,咁污糟!唯有俾佢收走咗食物,未食飽就收走食物!!喺餐廳嘅時間只係30分鐘,用$80經歷咗一個好差嘅服務態度!如果店員一開始就講9:30會收舖,我唔會入去!寧願餓多一陣搵M記!

2024-05-30
$80 (Dinner)