2023-07-12
睇完戲好肚餓, 發現係戲院旁邊有一間餐廳, 係柴灣薯仔屋電影餐廳, 入面有好多戲院的公仔, 有marvel 系列, 有iron man , 而且有好多部電視播緊依家電影的預告片, 而且又有夾公仔機, 係一間親子餐廳, 地方都好寬落。 睇完戲係晚餐時間, 叫左晚餐set, 有好多選擇, 有意粉、 肉眼牛扒鐵板餐等等。 我叫左鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜, 套餐會跟沙律蒜蓉包、飲品, 飲品我叫左凍朱古力, 黑椒汁比例好好, 好有椒味, 同牛扒好夾, 牛扒熟度剛剛好, 好有肉味。 飲品好正, 好細心甘打埋cream , 賣相好吸引, 又好飲! 蒜蓉包好脆勁好食, 咬落去卜卜脆, 沙律都好新鮮。 主菜鐵板黑椒汁肉眼扒配薯菜黎左啦, 肉眼牛扒好大塊, 同黑椒汁好夾, 薯條有好多仲好香口, 成個套餐熱辣辣好食!