2016-06-03
朋友比左兩張 $30 coupon我,寫住消費 $200 可以用兩張,好似都幾抵下,甘我就同男朋友過來試下啦。我地叫左個一人餐 ($89),有個頭盤 - 螺肉沙律, 主菜揀左鶏肉石鍋飯,餐飲叫左冰紅茶,另外散叫左個, 另加杯冰紅茶 ($9)螺肉沙律原來系上面系螺肉,有d似甜甜地的日式螺肉,下面系辣泡菜。這個頭盤都幾特別,味道比較複雜,有點辣有點甜,都幾開胃。鶏肉石頭飯味道唔錯,鶏肉和配料分量很多,有只生雞蛋,撈埋一起都幾香。味道偏淡,要加檯上個支韓國辣醬一齊撈埋先夠味。支辣醬我落左唔少,因爲我都食得下辣,落多d就好味d!辣炒年糕個年糕都幾煙嗯,有其它配菜同埋韓國魚片炒埋一齊,分量唔少,很飽下。個醬偏辣,如果個醬甜d就好喇。烤肉炒烏冬配雞串,上檯時好香好熱,睇得出係即炒的,有鑊氣,好香!烏冬都幾彈牙,有口感,烤肉味道也唔錯,雞肉串有兩串,味道有點鹹。對於一直喜歡炒烏冬嘅我,整體味道有80分!埋單本來超過 $200,因為用左兩張 coupon 減左 $60, net 係 $174! 叫左咁多野食重有兩杯野,我真心覺得好扺食!d侍應再送多張 coupon 話比我下次再消費
烤肉炒烏冬配燒雞串
辣炒年糕