2024-12-16
尋日約左朋友,收工晚飯聚會,揀左呢間可以任飲任食既!!6點幾入座既時候未係好多人。。。估唔到係2人一鍋,店員姐姐話我地可以任揀3鍋由於張枱太細,我地先揀酸菜烤魚+椰子雞煲(烤魚唔錯,第3鍋揀返同款)🐷食後感:酸菜烤魚我哋揀咗小麻Bb辣,鱸魚對半切開炸過,外層酥脆,加埋湯汁酸酸辣辣幾好味椰子雞煲湯底好鮮甜😋食曬隻雞我哋都冇嘥咗個湯,加埋入烤魚個湯底😆因為烤魚個湯底夠曬濃味今次我連醬料區都唔需要幫襯。各款飲品甜品同打邊爐食材自助任添,水果茶幾好飲,唔會好甜,推介👍不過人一多,比人拎哂好似fill唔切其餘打邊爐既食菜都新鮮,正常水準有加一收費,總計人均💲💲每位$2x一兩位店員姐姐都幾好服務,又提我地小心燙傷,要移動個爐就搵佢地👍👍不過後來一人多就有啲顧唔上😂忙到踢曬腳🐽🤑性價比:8.5/10🤤色香味:7.5/10🐖邪惡度:8/10🤗推薦度:8/10
由於張枱太細,我地先揀酸菜烤魚+椰子雞煲
(烤魚唔錯,第3鍋揀返同款)
其餘打邊爐既食菜都新鮮,正常水準
有加一收費,總計人均💲💲每位$2x
🤑性價比:8.5/10