2019-02-26
今日天陰陰咁,lunch 向街到行左好耐都吾知食咩好,想姇啲濕啲既野,又諗起米線陣由於之前申請左做會員,所以每次食都會減$5,加上入會送既現金券($10),所以今餐決定用埋啲券。呢間餐廳自從改左用手機自助落單之後,上菜快左好多,電腦化的好處。如果手機沒有網絡上網落單,鋪頭重會提供埋Free Wi-Fi 比你,非常貼心。今日我叫左個番茄湯豬扒米線,加再餸,加左雞俾肉,蟹柳。野飲方面要左凍檸蜜。有少少驚喜,佢個蟹柳係蟹肉呢款,好多鋪頭會用平價麵粉肉條果一種,當然呢一種好味好多❤️👍🏻雞肶肉都算大件,有4-5件,好抵食。豬排都好大塊,保持到水準,無雪藏味,好易咬爛。餐廳支持無飲管,但吾習慣的話,可以問店員攞紙飲管,值得一讚。但今日個番茄湯有小小辣,可能個廚師個湯羹曾經整過麻辣湯。食左咁都野,減埋會員優惠,都係$47蚊,真係抵食到喊😂😂😂
但今日個番茄湯有小小辣,可能個廚師個湯羹曾經整過麻辣湯。
食左咁都野,減埋會員優惠,都係$47蚊,真係抵食到喊😂😂😂