2023-11-15 265 views
細個坐車成日經過土瓜灣,印象中係一對灰灰沉沉嘅舊樓,今日誤打誤撞行咗去BMW車廠附近,發現感覺已經唔同晒,好多舊樓都翻新咗,連附近嘅店舖都唔同晒。行行吓見到一個好eye catching 嘅怪獸公仔,價錢亦好相宜,即刻入去食個lunch。入到去感覺好舒服,好闊落,而且食物款式多,好適合約朋友傾計食飯。冬陰功墨魚批🐙🍕呢度d Pizza嘅款式好特別,一見到冬陰功竟然可以配Pizza,二話不說即刻order。d墨魚仔一隻隻喺個Pizza上面,賣相好可愛,食落有冬陰功嘅酸辣味,但又唔會好辣,好開胃,勁好食!檸檬雞翼🐔🍗望落去以為平平無奇,但咬落外脆內軟又多汁,啖啖都有檸檬香,正👍🏼焗肉丸拼香草腸🧆香草味勁吸引,唔會得個咸味,加埋林喺面嘅醬一齊食,好味升級!黑松露芝士焗啡菇🧀🍄 黑松露加cheese喺個面,望落即刻升咗lev,食落個菇好juicy💦又有淡淡嘅黑松露味,唔會好搶,同個大啡菇好夾🤤柚子梳打🍊🍹賣相已經好靚,入口勁香柚子味,唔會太甜,食pizza啱晒🍕

冬陰功墨魚批🐙🍕

檸檬雞翼🐔🍗

焗肉丸拼香草腸🧆

黑松露芝士焗啡菇🧀🍄

柚子梳打🍊🍹
賣相已經好靚,入口勁香柚子味,唔會太甜,食pizza啱晒🍕