2021-04-27 74 views
Chicken salad 有少少麻油香,雅支竹 artichoke 味道係鹹酸為主,第一次食都幾有趣係醃製過嘅,即係好似醃青瓜果類嘅蔬菜咁樣。令整體沙律嘅味道提升。雞肉比較乾味道偏淡串燒牛脷 燒牛脷燒得好香,一口咬落去唔會un, 都幾彈牙,似香腸皮嘅硬度。冇平時食牛脷嗰種好核突嘅感覺。味道調得10分好,平時食牛脷都要主要係咖喱牛脷,但今次用燒烤嘅方式,有驚喜。香料都幾多,上面嘅醬似係蜜糖芥茉,成件事好夾。價錢好抵食,雖然只係小菜,但有成兩串!每舊牛脷都係實實在在嘅肉,一d肥嘅多餘部分都無,勁抵。Spinash ravioli 菠菜西式芝士餃重口味,湯汁都好高質好濃味,有海鮮味,配料有洋蔥碎等配料,而其他就講唔出。整體來講好美味無諗過咁高質,舖仔細細,咁犀利嘅呢間Octopus squid ink linguini少少辣,重口味,好正。好重蒜,有d偏油,但墨魚汁好多好正,自己整成日都唔識調味,因為墨汁本身無味仲有d cream嘅質感,超正囉Virgin mojito 好香薄荷味,少少甜,無酒精版本Berry smoothie,飲落勁似milk shake但無雪糕,超健康!完全以為係加咗

令整體沙律嘅味道提升。雞肉比較乾味道偏淡

串燒牛脷

Spinash ravioli 菠菜西式芝士餃

無諗過咁高質,舖仔細細,咁犀利嘅呢間

Octopus squid ink linguini

仲有d cream嘅質感,超正囉

Virgin mojito 好香薄荷味,少少甜,無酒精版本
Berry smoothie,飲落勁似milk shake但無雪糕,超健康!完全以為係加咗雪糕!平時唔飲yogurt 嘅我都好鐘意!

好好坐,燈光有d暗,幾好feel
望到少少廚房入面,睇到廚師煮野嘅認真同細心

Creme burlee性價比平過出面甜品
見到廚師對最後裝飾嗰條薄荷葉好執著,揀咗幾條都唔啱心水,好細心,好有要求,即刻只係裝飾嘅作用,都要求咁高