2023-09-30 122 views
鰂魚涌太古坊Kin Food Hub鰂魚涌太古坊的旗艦美食廣場KIN Food Hub 匯聚了超過40家亞洲知名餐廳的食譜,包括米芝蓮星級廚師的精選菜式。KIN Food hub 佔地過萬呎,與傳統的美食廣場不同,它的環境開放明亮,設計融入了可持續發展元素,讓人感到放鬆舒適。Vv去過幾次的經驗,我想向大家推薦幾道美食鬆餅鬆餅外酥內軟,上面還有兩球冰淇淋,原來純素、無麩質和無乳製的華夫鬆餅也不錯,值得一試檳城潮州炒粿條呢個做主食真係唔錯味道好好😛配料豐富,包括四隻大蝦和大量的臘腸,十分惹味Potaupho越式番茄蟹肉湯粉 超級多番茄膏和螃蟹熬煮出濃郁的湯底,配料非常豐富,有蟹肉丸、越南香腸和生菜。麵條好幼,十分掛湯重點嚟啦✅✅「2pm-6pm 全場點單8折!優惠期15/8-30/9訂單系統輸入"KINTKP2080"」
鰂魚涌太古坊Kin Food Hub

Vv去過幾次的經驗,我想向大家推薦幾道美食

鬆餅

檳城潮州炒粿條
呢個做主食真係唔錯
味道好好😛配料豐富,包括四隻大蝦和大量的臘腸,十分惹味

Potaupho越式番茄蟹肉湯粉

重點嚟啦✅✅