2017-07-16 598 views
Ot 到死死下,為左獎勵自己,今晚要要食番餐好!我地左揀右揀,揀左個珍寶豬骨煲湯底聞落已經好香,有粟米,菜,豬骨,蕃茄同埋少少辣椒黑椒湯底有濃濃的豬骨味,冇味精,好甜,好好味!💝極品特級手切肥牛 $ 338個個見到都嘩嘩聲D牛牛好靚,仲好多雪花,入口半溶,不會太肥膩,肉質好軟,一d都唔鞋口,我地對呢碟肥牛真係好驚喜!💝台灣鴨紅 $68平時都係食豬血,今次都係第一次食鴨紅。感覺上同豬紅都冇乜分別,質感都滑,冇醒味,好似食豆腐咁,好好味💝魚皮餃細細個就鍾意食魚皮餃呢個魚皮餃,皮薄餡靚,魚肉裡好有鮮味,而且仲好多魚肉,而塊皮都好好味,好滑,一啲都唔粉!💝只滾1分鐘的水晶粉我哋好緊張咁計住時,夠1分鐘就即刻夾上嚟!水晶粉晶瑩剔透,非常爽口而且十分彈牙!索埋啲湯底,好正💝三色水晶包最後甜品!有叉燒,香芋,奶黃😍,我揀左粒奶黃味,好似奶黃湯圓咁,但係啲奶黃係流沙咁流出嚟,真係好正好好味!但食嘅時候要小心因為始終裏面都好熱!
Ot 到死死下,為左獎勵自己,今晚要要食番餐好!

我地左揀右揀,揀左個珍寶豬骨煲湯底
聞落已經好香,有粟米,菜,豬骨,蕃茄同埋少少辣椒黑椒
湯底有濃濃的豬骨味,冇味精,好甜,好好味!

💝極品特級手切肥牛 $ 338

個個見到都嘩嘩聲

💝台灣鴨紅 $68

💝魚皮餃

細細個就鍾意食魚皮餃
呢個魚皮餃,皮薄餡靚,魚肉裡好有鮮味,而且仲好多魚肉
,而塊皮都好好味,好滑,一啲都唔粉!

💝只滾1分鐘的水晶粉

💝三色水晶包