2021-08-27 528 views
掃街唔一定係街邊同商場仔嘅,跟我哋一齊去天后新進駐嘅美食市集啦🎉!地面及一樓有美食市集 Food Loft,匯聚十幾間人氣餐飲店舖,食物種類繁多,裝修新潮型格😎。買啱嘢食上一樓坐底慢慢嘆,用餐區外接小露台,買啲生蠔同白酒Chill吓一流~————————————————👅 Cooley oyster - N3 愛爾蘭生蠔($51/3隻)👍🏻 由愛爾蘭養殖場直送🇮🇪,蠔味鮮甜且海水味適中,毫無腥味食落好舒服🦪,加少少檸檬汁就Very good!————————————————🚩總結:以後去天后又多個好去處啦!———————————————— 🌟注意:天后地鐵站A2出口直行2分鐘就到🚉————————————————📍亨環天后地址:天后電氣道54號亨環天后地下Food Loft .

————————————————
🚩總結:以後去天后又多個好去處啦!
🌟注意:天后地鐵站A2出口直行2分鐘就到🚉
📍亨環天后