2023-09-08
♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍尖沙咀區:Fast Gourmet✿見到呢間舖頭係尖沙咀開分店🥰就諗住試吓佢!✿✨!!菜式推介!!✨ 🥐 日本爆漿蟹膏流心牛角包呢個幾好食!佢蟹膏嘅份量好多,好滿足✨🐟原樽魚子醬 $238個人覺得幾鮮味~而且價錢唔貴!絕對可以一試🥰🥰🥰🫕法式龍蝦汁海鮮酥皮火山煲呢個真係好鍾意! 因為佢好濃味😽😽而且佢嘅海鮮份量真係好多!!唔同種類都有啲😙😙🥐爆炸糖雪糕牛角包覺得呢個配搭幾得意🥰不嬲croissant都係要點啲嘢食先好食~今次就配上甜甜嘅雪糕 ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✨小編評價✨👧🏻: 餐廳性價比好高,又好食😽💗👦🏻:It is a good option for celebrating special days ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡📍餐廳評分:味道:💗💗💗💗💗價錢:💗💗💗💗💗地點方便:💗💗💗💗💗餐廳服務:💗💗💗💗餐廳整潔:💗💗💗💗💗CP值:💰💰💰💰💰回頭率:99%✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡✿ฺ ♡✿ฺ ♡ ✿ฺ ♡地址📍 尖沙咀The One
♡每一篇都係很用心寫的食評♡⑅◡̈*!!
📍尖沙咀區:Fast Gourmet
✿
見到呢間舖頭係尖沙咀開分店🥰
就諗住試吓佢!
✿
✨!!菜式推介!!✨
🥐 日本爆漿蟹膏流心牛角包
呢個幾好食!
佢蟹膏嘅份量好多,好滿足✨
🐟原樽魚子醬 $238
個人覺得幾鮮味~
而且價錢唔貴!絕對可以一試🥰🥰🥰
🫕法式龍蝦汁海鮮酥皮火山煲
呢個真係好鍾意! 因為佢好濃味😽😽
而且佢嘅海鮮份量真係好多!!
唔同種類都有啲😙😙
🥐爆炸糖雪糕牛角包
覺得呢個配搭幾得意🥰
不嬲croissant都係要點啲嘢食先好食~
今次就配上甜甜嘅雪糕
✨小編評價✨
👧🏻: 餐廳性價比好高,又好食😽💗
📍餐廳評分:
CP值:💰💰💰💰💰
回頭率:99%
地址
📍 尖沙咀The One 6樓
👧🏻👦🏻我哋係一對成日周圍食嘢嘅couple,
希望可以分享更加多好食嘅嘢俾大家!😋💗✨
#852foodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodpic #hkfoodporn #hkfoodieblogger #hkfoods #food #foodiehk #foodstagram #美食 #美食推薦 #美食日記 #香港美食 #香港好去處 #情侶好去處 #觀塘美食 #旺角美食 #荃灣美食 #尖沙咀美食 #太子美食 #couplefood