2020-11-01 1122 views
想試616好耐,個日本來只係想click入去睇下有咩食,男人唔為意就去到confirm個頁,咁是旦啦XD (我先發現,原來我連住兩個星期都有邊爐打)叫左呢個 $288時餐我無諗過佢個湯咁大兜,仲要好香沙嗲味! 好香好開心!其他配菜唔多講啦,唔好肉既我食既肉唔多每樣一兩塊咁,但男人當然食得好開心啦!我同佢對尐牛既comment差唔多:五花趾 - 一食落去就覺得牛肉好濃,係四款入面最重牛味既一款匙柄 - 我鍾意呢個啊!食入口好林好滑口牛駝峰 - 正正常常既牛牛橫隔肌 - 呢個比匙柄仲要滑,但就太滑,我覺得有尐奇怪XD因為我只攞左幾個盒仔去,佢地都好好人咁同我盡放好,唯一真無無expect佢咁多湯!佢係好食同抵食,但我依然都係想去返十下飲佢個湯底!

叫左呢個 $288時餐

我無諗過佢個湯咁大兜,仲要好香沙嗲味! 好香好開心!

匙柄 - 我鍾意呢個啊!食入口好林好滑口
牛駝峰 - 正正常常既牛牛
橫隔肌 - 呢個比匙柄仲要滑,但就太滑,我覺得有尐奇怪XD

佢係好食同抵食,但我依然都係想去返十下飲佢個湯底!
2020-10-16
TakeAway