2020-03-17 974 views
呢間我好耐之前已經食過㗎喇 佢超抵食😌而且佢有得就咁嗌半隻片皮鴨 人少少都可以去🤩但係唔知我哋嗰日發生咩事 對自己咁有信心 想頭勁大 兩個女仔嗌左兩個餸🤭·北京填鴨(半隻)$168呢一個係我哋去呢間餐廳嘅目標😈佢半隻鴨其實好抵食 呢一個份量絕對係夠三至四個人食😂😂我自己幾鍾意佢呢一種片法 多啲肉 冇咁肥膩 包住啲熱辣辣既面皮超好食😋而且佢啲青瓜都係超脆 食落超級滿足😍·松鼠魚(龍利柳)$88我自己超鍾意食松鼠魚 但係唔係好多餐廳有 所以比我喺Menu度見到我就忍唔住嗌咗🙊🙊佢超好食 佢係非常之熱辣辣 我哋食到最後嘅時候 佢都仲係好熱😍而且佢係炸得好脆 佢個汁濃得黎岩岩好 超正🤤美中不足係佢個菠蘿係唔太好食個種罐頭菠蘿🤭明明我超鍾意菠蘿 同埋如果佢上面再多啲松子就好啦🤩·#rbyeat#rby港式#rby大角咀·📍大角咀大角咀道63號牡丹大廈地下
北京填鴨(半隻)$168
北京填鴨