2024-01-05 289 views
平日甚少到這商場搵食, 今日竟然被我們找到這家日式料理, 印象中這個半開放式的鋪位, 曾經易手多次, 但由始至終都是做日式的食店。1. 鹽燒鯖魚定食食品多樣化, 非常豐富的定食, 甚有驚喜! 包餐食物包括沙律, 鯖魚, 面豉湯, 白飯及甜品雪米糍一粒, 價錢只是$85, 跟去茶記食個晚餐差不多。沙律菜份量不多, 配上日式胡麻醬, 開胃醒神!鯖魚的邊位燒得有點焦脆, 榨上隨附的小片檸檬汁, 令人食指大動!一粒小小的雪米糍雖然唔多夠喉, 不消一分鐘已經食完, 但作為稍稍滿足嗜甜慾望的健康之選, 為一餐劃上完美句號。2. 三文魚海膽刺身丼海膽鮮甜, 三文魚刺身顏色具光澤, 尚算新鮮OK, 以這個質素價錢只是$105, 朋友表示好抵食。此外, 閨密傾偈不知時間, 坐左好耐, 侍應不單沒有趕客, 且頻密地為我們加水, 讚!
1. 鹽燒鯖魚定食

沙律菜份量不多, 配上日式胡麻醬, 開胃醒神!

2. 三文魚海膽刺身

Other Info. : 要加一服務費