2008-02-26 6 views
今日同d同事聚舊.. 有人提議食意大利野.. 咁就屋企樓下呢間啦.. 貪夠就腳.. 坐得舒服.. 啱晒傾計~~ 雖然間野係樓下.. 但唔係成日去.. 對上嗰次好似已經大半年前.. 今次發現有D野唔同左.. 首先.. 之前係有沙律送的.. 不過今晚冇.. 同埋之前餐牌既鵝肝好似係$80蚊.. (有兩大件).. 今晚發覺一碟一件..$35蚊.. 仍然好大件..抵左.. 真係好啦.. 下次唔使迫我老公陪我食.. (因為兩件真係好大件好漏)我地四個女仔.. 叫了一碟鵝肝、細雞肉PIZZA、千層麵同一個SET DINNER(羊膝).. 其實呢間意大利野D食物質素平平.. 不過如果咁既價錢.. 又覺得算唔錯.. 傾計聚舊最啱~~ 今晚最好食既係跟SET既蛋糕.. 夠熱.. 夠軟同夠朱古力味.. 正!! 仲有價錢好平.. 個個同事都以為間餐廳計錯價錢.. 好好笑~~