2023-07-23 67 views
位於荔枝角工廈既私房菜,環境寬敞舒適,有樂隊唱歌表演,氣氛熱鬧,適合一大班朋友聚餐。我哋叫咗個二人餐都係$488超級抵!餐湯餐湯係忌廉粟米湯,口感順滑,忌廉味濃郁。蟹肉煙三文魚配油醋汁蟹肉鮮甜而且份量都幾多,煙三文魚較低油膩感,同時保留淡淡煙燻既味道。 配埋酸酸甜甜既沙律菜,十分好開胃。炸物拼盤拼盤有雞軟骨、菇同埋魷魚鬚,沾蛋黃醬食夠哂邪惡。鵝肝拼纽西蘭牛柳🐮牛柳熟度整得岩岩好,切開仲係粉嫰顏色,脂肪含量較少,口感軟腍,牛味香濃👍🏻。鵝肝軟綿,可以話係入口即融。帶子黑松露意大利飯帶子厚實鮮甜,意大利飯軟稔中帶點煙韌,忌廉汁滲透飯中,十分creamy順滑黑松露味夠哂濃郁😍😍。​芝士蛋糕質感比較堅硬挺身,口感綿密細滑。士多啤梨奶昔奶味較濃,淡淡既士多啤梨味。熱情果梳打酸酸地,消暑一流。

我哋叫咗個二人餐都係$488超級抵!

餐湯
餐湯係忌廉粟米湯,口感順滑,忌廉味濃郁。

蟹肉煙三文魚配油醋汁

炸物拼盤
拼盤有雞軟骨、菇同埋魷魚鬚,沾蛋黃醬食夠哂邪惡。

鵝肝拼纽西蘭牛柳🐮

帶子黑松露意大利飯

芝士蛋糕
質感比較堅硬挺身,口感綿密細滑。

士多啤梨奶昔
奶味較濃,淡淡既士多啤梨味。

熱情果梳打
酸酸地,消暑一流。