2024-08-20 183 views
今日同朋友去左「麺屋こころ」到食日式撈麵🍜,味道都幾好食,我哋叫咗兩款撈麵,價錢都幾合理,份量都啱啱好,兩個女仔啱食🤣🤣餐廳裝修都幾整齊, 有種文青感覺❤️,冇諗到日式拉麵店係呢種feel,感覺幾安靜舒服😆- 日式叉燒撈麵🍜每一啖都食到叉燒油潤嘅味道,叉燒燒得好好👍,食到豬腩肉香味,肉質又好軟淋,又好多汁🤗,加埋生蛋黃同辣肉碎,加埋一齊個配搭好正,撈麵用左小麥麵做個底,健康得黎又幾清爽🥰- 鹽味撈麵呢碗撈麵加咗豬腩落、蔥花紫菜碎、竹筍、生蒜、魚粉等等嘅調味🥳,小麥麵煮得啱啱好,呢個配搭幾清新又帶D咸香,好爽口呀~~大家經過荃灣都可以黎呢間撈麵店,真係幾正架😎

- 日式叉燒撈麵🍜

- 鹽味撈麵

大家經過荃灣都可以黎呢間撈麵店,真係幾正架😎