2019-03-20
小店入面嘅樓底好高,裝修好雅致,有好文青好放鬆嘅感覺,好適合一家人你聚餐或者自己一個嚟呢度放下空。呢度嘅食物選擇都係同一般嘅Cafe差唔多,特別嘅係佢仲有一個任食嘅選擇。鵝肝和牛蘑菇芝士漢堡 轉薯格$163漢堡好大個,塊鵝肝略嫌細塊咗啲,但係味道好夠,亦都冇搶走和牛漢堡扒嘅味道,鵝肝質感好幼滑,無筋,有入口即溶嘅感覺,和牛漢堡扒好多汁,外面煎得香脆,裏面好鬆軟,而且火候啱啱好,仲帶小小粉紅色,上下都有塊芝士夾住,有好豐富嘅口感,蘑菇帶到中和肥膩嘅效果。薯格炸得好香脆,裏面亦都好鬆軟,而且份量好多,兩個人都食唔晒。凱撒燒雞沙律$78個沙律好大份,裏面嘅雞肉都好多,雞肉燒過之後冇乜肥,感覺健康,外皮香脆,裏面就好嫩滑,沙律用咗沙律醋而唔係沙律醬,感覺更加健康。黑醋蜜糖雞翼$58呢個個味道較得好好,酸酸甜甜,而且裏面嘅雞肉都係好嫩,冇話過咗火喉,但係如果個外皮可以用燒或者煎嘅方法,令到個皮香脆啲兼有焦糖嘅感覺,應該會再好食啲,份量好多,一客有六隻。兩個人食咗$340 ,抵食夾大件。
鵝肝和牛蘑菇芝士漢堡 轉薯格$163
凱撒燒雞沙律$78
黑醋蜜糖雞翼$58
兩個人食咗$340 ,抵食夾大件。