2024-11-18 160 views
餐廳主打美式傳統漢堡🍔,主打handmade 同新鮮,每日一早就會Pre漢堡扒同麵包,完全食得出所有食材都好Fresh,用料十分講究👍🏻外國人老闆勁nice比我睇佢地嘅製作過程😋黑松露蘑菇安格斯牛漢堡係用左USDA PRIME安格斯牛肉,冇太多嘅調味,更顯濃濃嘅牛肉味,好juicy,而用左洋蔥汁一齊煎香更加好食!麵包皮煎到好香脆,而配料仲有洋蔥、生菜、蕃茄,味道更加豐富~鐘意食雞可以試下脆脆雞漢堡~雞塊大件,炸得好香脆,裡面嫩滑多汁,佢地特調dressing同樣好食😋小食可以揀黑松露薯條!薯條粗條,黑松露味重,好邪惡😈📍BurgerMate尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖

外國人老闆勁nice比我睇佢地嘅製作過程😋

小食可以揀黑松露薯條!薯條粗條,黑松露味重,好邪惡😈

📍BurgerMate
尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖