2021-08-20
打食評之前,提提大家一定一定要訂位!由6點半開始已經好full,到八點幾仲有兩枱人排緊隊,唔想熱住等就一定要book位!初嘗秘魯菜,冇乜概念唔知食咩好,就揀啲多人推薦嘅大路嘢,包括呢個海鱸魚他他薯蓉,果然無揀錯,我同朋友三個人都覺得好好食特別係佢有幾款唔同嘅醬汁撈埋一齊,少少辣,味道好rich,作為頭盤小食冇得輸,必叫! 份量唔多2個人share啱啱好諗唔到食乜,就叫咗呢個乜都有啲嘅拼盤,兩款配菜我哋揀咗烤甜薯同埋雜菜沙律。雜菜沙律嘅黑醋汁偏甜,不算清爽。烤甜薯真係冇得頂,十級好食,配菜必叫之選!半隻雞大大舊,燒得好香,但有排切,西冷牛扒有啲韌,普通。明明menu寫得燒雞同埋牛扒,唔知點解我哋多咗兩條香腸 味道普通,但係唔係德國腸所以都幾特別~呢道菜配有兩款醬,包括松露醬同埋蜂蜜芥末醬,都好香好好食呢間餐廳出菜好快手,冷氣又吹住,我地切完隻雞啲熱食已經凍哂,食落味道係爭咁啲 同埋太多人等位,如果想chill住食同傾偈,建議食完去附近甜品舖或者酒吧 總之就一定一定要訂位!