2021-09-21 117 views
今日約咗個好耐冇見嘅朋友喺深水埗黃金商場買電腦用品,行完之後朋友話好耐冇去台灣,咁我哋就異口同聲話不如食台灣嘢😏,我最掛住台灣嘅牛肉麵,每次去親台灣都會食❤️Menu既設計簡單🗒,嘢食嘢飲選擇種類都算多,你諗到嘅台灣嘢食呢度都有😋,而且價錢適中一行2個人order左以下幾款👉💁‍♀️招牌紅燒牛肉牛骨湯米粉hk$60💁‍♀️小碗滷肉飯hk$32💁‍♀️招牌珍珠奶茶hk$25💁‍♀️芋香珍珠奶茶hk$25(跟餐減hk$10)💁‍♀️皮蛋豆腐hk$28💁‍♀️牛肉香蔥手抓捲餅hk$36紅燒牛肉牛骨湯米粉,個湯味道好濃,牛肉入味而且好淋🥰滷肉飯係細碗份量,但係滷肉份量亦唔少,而且可以食得飽😄珍珠奶茶同芋香珍珠奶茶味道適中,唔會太甜👍👍皮蛋豆腐夠晒凍,好好食🤩牛肉手抓捲餅份量好大,好抵食🤗而且上菜嘅速度都算快,唔使等好耐已經有得食😍店舖座位算多,基本上都坐滿客人😆一入門口店面環境已經好有台灣feel,好似去咗台灣咁,而且食物性價比高❤️,👨👩Staff好nice好有禮貌👍👍,仲有好多其他嘢食想試,一定會再幫襯😌

一行2個人order左以下幾款👉
💁‍♀️招牌紅燒牛肉牛骨湯米粉hk$60
💁‍♀️小碗滷肉飯hk$32
💁‍♀️招牌珍珠奶茶hk$25
💁‍♀️芋香珍珠奶茶hk$25(跟餐減hk$10)
💁‍♀️皮蛋豆腐hk$28
💁‍♀️牛肉香蔥手抓捲餅hk$36

紅燒牛肉牛骨湯米粉,個湯味道好濃,牛肉入味而且好淋🥰
滷肉飯係細碗份量,但係滷肉份量亦唔少,而且可以食得飽😄
珍珠奶茶同芋香珍珠奶茶味道適中,唔會太甜👍👍
皮蛋豆腐夠晒凍,好好食🤩
牛肉手抓捲餅份量好大,好抵食🤗
而且上菜嘅速度都算快,唔使等好耐已經有得食😍

店舖座位算多,基本上都坐滿客人😆

2021-09-21
Type of Meal