2023-04-03
假期入東涌遊,行下outlet飲飲食食,比我同老公搵到間酒吧餐廳,開放式可以帶狗狗,讓客人可以帶埋愛犬享受家庭樂,還有好多外國人gathering,好chil兼relax。 感覺去咗外地,冇空去旅行入黎嘆下也不錯。室外亦好舒服 還有大電視可以睇波添。一人一杯 老公最愛嘅餐前飲 mojito 還就揀咗配 no hangover 多款鮮果汁混合而成兼冇酒精。Venetian Salad 意式沙拉律好豐富嘅食材 牛油果 火箭菜 Baby波菜 煙肉粒 牛肉條 雞蛋 車尼茄 好新鮮開胃海鮮龍蝦汁Risotto 熱辣辣 香噴噴 好豐富嘅海鮮 大蝦青口蜆同帶子,每口飯都包著汁,好鮮好creamy ,味道剛好。 yummy10oz 低温慢煮美國prime 牛腹柳擺盤精美 色香味 配上薯蓉 蕃茄 羽衣甘籃同大啡菇 牛肉味濃鬆軟 5成熟期剛好粉嫩,整體恰到好處。 飯後甜品點少得最係揀咗Opera Cake 好軟滑濃濃朱古力不太甜 配埋杯咖啡 好夾。佢哋閒日還有special offer $10 生蠔 $188 牛扒任食 不過只限星期一到四不同日子,記得打去book前問定。
室外亦好舒服 還有大電視可以睇波添。
Venetian Salad 意式沙拉律
海鮮龍蝦汁Risotto
10oz 低温慢煮美國prime 牛腹柳
飯後甜品點少得
最係揀咗Opera Cake
好軟滑濃濃朱古力不太甜 配埋杯咖啡 好夾。