2015-09-08
成3個月後, 終於補番個食評比佢!果日同男友係寶石戲院睇完戲, 附近好多食店都收鋪..亂打亂撞去左SEAFOOD STAND. 係出面睇到間鋪已經覺得好岩FEEL, 通常都要猶疑好耐既我地諗都唔駛諗就決定入去試下!單憑個茄汁都可以睇得出店主好有心, 茄汁入面加左香草. 連平時唔多沾汁既男友今次沾得仲瘋狂過我! 不過我覺得咸左D.個BURGER好好味, 都係$5X一個. 好抵食!! 牛肉味好出, 好淋, 個醬汁好夾! 後尾再ORDER野食期間, 我仲用支簽YAM番滴左落張紙度既汁黎食比老闆娘(好似係)見到,仲取笑我. 哈哈! 雞翼真係幾煙燻, 配埋個BBQ SAUCE我覺得太咸喇! 唯有撇番開D汁, 都OK!好在老闆娘好好人私人醒左杯野飲比我地 (佢話我地係果日既最佳情侶XD), 如果唔係都會幾口渴.
Other Info. :
真係估唔到香港地仲有D咁好, 咁有熱情又有人情味既食店!! 果晚我地同老闆娘仲傾到打烊, wt a nice night!