2013-01-29 302 views
因為懶其實有影相但用i 風upload唔到!今次寫呢個食評係因為老公極力推介👍今次係第二次外賣,知道呢間店係小台x老闆娘介紹比我知!有晚話比老公知,差不多九時半先去到買左個芝士蕃茄薄餅,好足料,外籍廚師整前比左真材實料既芝士我老公睇,個餅底好好味,有種香料好特別,我唔知係咩?但一試難忘,老公等pizza期間買左個羊肉卷,即做,好有肉汁唔so,老公好滿足,其間同女店員定唔知老闆娘講我食素,重點係今日老公放假話再去買個pizza宵夜,打定電話落去order,老公話去到廚師誠意權權請佢食左個甜品,質感好似豆腐咁,凍啲,廚師話就返中國人唔好咁甜,老公超讚,仲有係廚師竟然記得我食素👍我食左素差不多四個月!老公返到屋企話廚師請埋我食甜品,係一個有提子既鬆餅,好好食,好想推介比鐘意食清真食品既朋友!👍
因為懶其實有影相但用i 風upload唔到!今次寫呢個食評
係因為老公極力推介👍今次係第二次外賣,知道呢間店係
小台x老闆娘介紹比我知!有晚話比老公知,差不多九時半先
去到買左個芝士蕃茄薄餅,好足料,外籍廚師整前比左
2013-01-28
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$65 (Last Night Supper)
  • Pizza 羊肉卷