2022-09-27 160 views
第一次去呢個商場已經好有新鮮感😍,見到有幾間餐廳而且仲有個大平台天台,因為係朋友介而且仲話幾好食😋,所以今次happy hour都揀咗去呢度食,見到佢都有露天嘅位置,可以飲下酒chill下,入到去餐廳已經令人好舒服因為有陣陣嘅花味🌸-佢哋有個set係小息啤酒嘅套餐,一個人頭叫一款小食就可以啤酒買一送一,薯條就比較一般,因為太多既醬汁淋上面,令到啲薯條淋哂☹️,但係雞軟骨➕魷魚係唔錯嘅,炸脾既炸粉都做得好好,另外值得一提嘅係pizza🍕既外皮係小編食過覺得唔錯嘅餅底,最後最後就係意粉,都係比較一般般醬汁偏多,但裏面嘅帶子size頗大,聖子亦都好嫩口😋
煙三文魚薄餅
2022-09-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea