2018-08-24 10301 views
約FD 出黎食飯, 地點係旺角, 星期五既旺角..都真係唔知去邊度搵位呀! D人多到呢..係搵搵下既時候, 見到呢間可以係OPEN RICE 訂位重有AM 送..正喎!7點黎到呢度..冇乜人.. 呢度似酒吧多D, 叫得LIVE HOUSE 就梗係有LIVE 聽啦~原來要到8點半, 就會有人出黎唱歌喇~所以8點開始都陸陸續續坐滿人..原來真係我地太早~XD入到黎好有氣氛, 呢度重有D 飛鏢機玩下..呢度冇DINNER SET 既..我地叫左煙三文魚蟹肉忌廉汁意粉$128呢個個汁好結身, 超CREAMY, 肥十磅呀!幾好食唔錯, 但如果唔中意太HEAVY 既話就唔好試喇.真係好邪惡!同埋要襯熱食.. 凍左就會結哂喇.另外叫左個. 蜜糖芥末籽燒有骨豬鞍. $238呢個都好香噴噴, 燒得好香~ 夠厚. 份量足, HONEY MUSTARD 醬好襯佢, 有種BBQ 既感覺~有LIVE 時可點歌, 哈哈~ 不過我地今日出黎係想傾下計, 所以聽左陣就閃左~不過好似少左D STAFF, 同埋有LIVE 時都幾嘈, 旦又冇店員, 要埋單就叫唔到..呢度要留意下喇~

原來要到8點半, 就會有人出黎唱歌喇~
所以8點開始都陸陸續續坐滿人..原來真係我地太早~XD

入到黎好有氣氛, 呢度重有D 飛鏢機玩下..

呢度冇DINNER SET 既..
我地叫左煙三文魚蟹肉忌廉汁意粉$128
煙三文魚蟹肉忌廉汁意粉

呢個個汁好結身, 超CREAMY, 肥十磅呀!
幾好食唔錯, 但如果唔中意太HEAVY 既話就唔好試喇.
真係好邪惡!
同埋要襯熱食.. 凍左就會結哂喇.

另外叫左個. 蜜糖芥末籽燒有骨豬鞍. $238
蜜糖芥末籽燒有骨豬鞍

呢度要留意下喇~
$280 (Dinner)
煙三文魚蟹肉忌廉汁意粉
蜜糖芥末籽燒有骨豬鞍