2022-10-19 31 views
Opa Mediterranean Bar and Bistro果日係尖咀做完野就同個fd諗住飲杯野見倒呢間野一直好想試呢地中海類西野差不多三點去到,店員都好好做埋lunch set 比我倆呢太好了!Lunch Set Executive 🔸意式煙三文魚無論日式刺身同西式煙三文魚我都好鍾意味道好好之餘,配上三點沙律醬擺盤好精美呢🔸地中海凱撒沙律配烤雞係我最愛嘅前菜沙律,仲有好多生菜,佢仲會切到細塊,唔會勁大塊仲有烤雞肉同埋脆卜卜麵包粒勁正🔸B.S.P Pizza因為我驚朋友唔夠飽,所以叫咗個肉類比較多嘅Pizza有煙肉腸仔辣肉腸同芝士仲要唔係老土既厚底,係薄底啱晒我咁細食嘅人( 唔理友人了)🔸香煎紐西蘭西冷牛扒配濃牛肉燒汁所有嘅食物都係為咗我有人而,所以呢塊西冷牛扒,我都係食咗一兩舊牛扒,一定要食medium or medium rare不過可惜我覺得熟左小小一般般🔸Churros西班牙油炸鬼佢唔似中式嗰種咁軟淋淋。脆卜卜不過怕肥嘅我係咁鄧走晒佢面頭啲砂糖但我都食哂😂😂🔸走甜之凍齋啡怕肥的我一定飲唔甜既野正常推薦指數⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏡尖沙咀漆咸道南33-

果日係尖咀做完野
就同個fd諗住飲杯野
見倒呢間野一直好想試呢
地中海類西野
差不多三點去到,店員都好好做埋lunch set 比我倆呢
太好了!

Lunch Set Executive

🔸意式煙三文魚

無論日式刺身同西式煙三文魚我都好鍾意
味道好好之餘,配上三點沙律醬
擺盤好精美呢

🔸地中海凱撒沙律配烤雞

仲有烤雞肉同埋脆卜卜麵包粒
勁正

🔸B.S.P Pizza
因為我驚朋友唔夠飽,所以叫咗個肉類比較多嘅Pizza
有煙肉腸仔辣肉腸同芝士
仲要唔係老土既厚底,係薄底
啱晒我咁細食嘅人( 唔理友人了)

🔸香煎紐西蘭西冷牛扒配濃牛肉燒汁

牛扒,一定要食medium or medium rare
不過可惜我覺得熟左小小
一般般

🔸Churros
西班牙油炸鬼
佢唔似中式嗰種咁軟淋淋。脆卜卜
不過怕肥嘅我係咁鄧走晒佢面頭啲砂糖
但我都食哂😂😂