2003-04-03 7 views
前幾日,黎左呢頭行, 又到lunch hr啦, 又唔知食咩喎,,,, 行行下,就見到佢喇,睇睇門口個manu, 嘩,,,好似好正咁喎,,,<br />人多都唔理喇,即衝入去,,,,,,<br />一坐低,叫左個,,唔記得咩名,總之係焗意粉啦,,<br />好好食呀,,,,,好正,熱呼呼的,香噴噴,不過係'流'左少少0者^^"<br />係呀,d writer哥哥好好人架,我飲完個soup,等左一陣,都未有野送上黎,咁呀writer 見到,就問我叫左咩, 佢入kitchen 幫我睇睇,嘩,好感動呀,個時係lunch hr,唔做到發曬癲都偷笑啦,仲要咁有禮貌serve你,,真係抵讚,,,<br />係係,,,仲有呀,我0個日係搭台既,自己一個同5個男學生一齊坐,到佢地差唔多埋單時,有個writress姐姐問佢地係邊間中學,又同佢地講話如果佢地可以在12點半前埋單走,額外比多9折佢地呀,,,,<br />如果我係學生就好喇,,,,^^"<br />一句講曬,,香港只要多D 好似你地
人多都唔理喇,即衝入去,,,,,,<br />
如果我係學生就好喇,,,,^^"<br />
一句講曬,,香港只要多D 好似你地咁樣0既sales, 一定掂呀!~