2022-12-16 578 views
就快生日當然想買啲甜點黎慰勞一下自己既五臟六腑啦今次試左龍島的茶點蛋糕,每一件的茶餅都做得好精緻同好吸眼。睇見都已經流口水先。今次我揀左60%黑朱古力軟心蛋糕,72%黑朱古力蛋糕,藍莓焗芝士蛋糕,柚子軟芝士蛋糕,60%黑朱古力伯爵茶慕絲蛋糕同咪玫瑰白桃忌廉芝士蛋糕 🍰。黑朱古力口味黎蛋糕食落去係唔會太甜而好香可可的味道,無平時的朱古力蛋糕又乾同太甜。食多幾件都唔覺得自己有罪惡感啊另外最值得讚佢既係柚子軟芝士蛋糕同玫瑰白桃忌廉蛋糕,蛋糕好清新,但又唔會太甜,酸酸甜甜咁,好醒胃啊,配埋杯茶一齊食,簡直係完美而且食飽飽再食佢地都唔會食唔落
就快生日當然想買啲甜點黎慰勞一下自己既五臟六腑啦

而且食飽飽再食佢地都唔會食唔落