2025-01-22 394 views
今日我去咗一間新開嘅餐廳—Club Oysters,真係一個驚喜之地!呢度主要專注於生蠔,仲有一啲特別嘅菜式,今晚仲有買一送一嘅晚餐set,真係超值!首先,當然要試下佢嘅生蠔!每一隻都新鮮得黎,肉質滑嫩,配上特製醬汁,味道鮮美,真係唔可以錯過!仲有一樣必試嘅係佢哋嘅富蠔雞尾酒SHOOTERS,味道獨特,飲落去有種清新嘅感覺,搭配生蠔真係一流!講到主菜,經典肉醬千層麵都唔可以漏!層次分明,肉醬味道濃郁,每一口都令人回味無窮。另外,慢煮香辣燒春雞配大蝦都係一個大亮點!雞肉嫩滑,配上大蝦嘅鮮味,香辣嘅醬汁更係令我食到停唔到口。最特別嘅係,呢度仲有live band表演,氣氛真係好得意!你仲可以親自上台點歌唱,真係好開心,令整個晚餐更加難忘。總括來講,Club Oysters 係一個唔錯嘅選擇,無論係食物、氣氛定係服務都非常出色。如果你鍾意生蠔或者想試下新嘢,記得約埋朋友一齊過來享受呢個美食之旅!