2020-10-04 21 views
🌕Hello 我係Moon🌕之前經過美豐花園已經好想食依間串燒嘢食,除咗去裝修好有格調之外🥳仲係一間值得幫襯嘅店舖!今日再次經過美豐花園,我就提議不如食呢間啦🤩,睇完個餐牌,朋友都話可以一試,因為價錢唔貴,選擇又多,🥰啱晒一班朋友喺度放鬆一下!我哋每人要咗杯酒,呢度嘅酒類選擇好多,落咗單之後好快就已經有酒飲,🤪酒份量大大杯🤩,呢個份量真係好滿意,😋飲酒又點少得要食串燒呢,除咗串燒,當然要試吓依度嘅三文鮮餐同埋牛扒餐la!😍主菜絕對係高質素,份量多,大大份,可以share食🤩,我真係好鍾意佢嘅牛扒😋好嫩滑,好新鮮,熟成度啱啱好,重點係佢真係厚切🤤好滿足😍三文魚餐一樣都係跟薯菜,其實薯條嘅份量都幾多,絕對夠飽,三文魚都係大大份,而且冇雪藏味,完全唔腥🤩,食三文魚嘅時候我鍾意落少少🤏🏻檸檬🍋汁,咁樣會更加好食㗎!🤩嚟到呢度當然要食下佢嘅串燒🤩,我好欣賞佢嘅雞軟骨,燒得啱啱好而且好入味,當然唔少得佢嘅燒鰻魚,好大件,唔乾身,好易入口😋,我真係好鍾意食佢嘅鰻魚😋不得不提就係佢嘅炸魷魚🦑圈,😍外脆內軟,而且粉漿好薄,所以食落口啖啖肉,🤩魷魚真係好新鮮,好滑,點少少沙律醬食真係好好味😋如果你鍾意食鵝
🌕Hello 我係Moon🌕
今日再次經過美豐花園,
選擇又多,🥰啱晒一班朋友喺度放鬆一下!
我哋每人要咗杯酒,
😋好嫩滑,好新鮮,熟成度啱啱好,重點係佢真係厚切🤤
好滿足😍
三文魚餐一樣都係跟薯菜,
嚟到呢度當然要食下佢嘅串燒🤩,我好欣賞佢嘅雞軟骨,
燒得啱啱好而且好入味,當然唔少得佢嘅燒鰻魚,好大件,
唔乾身,好易入口😋,我真係好鍾意食佢嘅鰻魚😋
不得不提就係佢嘅炸魷魚🦑圈,
如果你鍾意食鵝肝嘅一定要食下呢度嘅鵝肝,
真係好高質素,🤤燒到外面少少脆,🥳內面入口即化,成個味道都係口入邊溶化,😍真係好高質素,超級好味,食完之後成個口都好香,令人回味無窮🤩
🌕MoonMoon真係好滿意今次嘅Bar,最令我難忘就係佢嘅魷魚圈同埋鵝肝😋🌕