我一向都唔係好寫食評嘅,但呢次好想幫呢間舖平反吓!因為好同壞嘅評論實在差太遠喇,我食過之後,應為有惡意中傷嘅成份!我同朋友2人點了招牌粉仔,碗仔翅,生菜魚肉湯,辣魚旦,椰汁同豆漿!首先講招牌粉仔,我細個未食過,但我覺得好好味,湯夠濃,冇之前個評論話D粉太淋,加埋辣菜脯簡直一流。碗仔翅唔係最好,但都唔係之前講嘅生粉水囉!生菜魚肉湯D魚肉夠彈牙,一食就知係新鮮靚魚肉。魚旦$10有10粒,仲有人話貴?街邊買都買唔到啦!仲要係我最鍾意食嘅細細粒彈牙魚旦,正!!椰汁冇得輸,真係人手開椰子,見到伯伯咁辛苦,一定要試,好好味!豆漿都好香豆味,聽講都係老闆娘每日自己磨豆煲㗎!一間咁有heart嘅舖,收廿幾蚊一碗真係唔貴,唔通唔使交租俾人工咩?!我會再嚟支持,請繼續努力!!

招牌粉仔
菜脯(辣/唔辣)
碗仔翅
碗仔翅唔係最好,但都唔係之前講嘅生粉水囉!
生菜魚肉湯
生菜魚肉湯D魚肉夠彈牙,一食就知係新鮮靚魚肉。
辣魚旦
鮮榨椰汁