2008-08-08 8 views
去過這間餐廳好幾次啦,每次都好滿意。其實講食物質素普通,不過以樓上來講己經好好,選擇亦比較多,鐘意的係依度的服務和氣氛。每次想要搵一間靜靜地食飯地方都會想到依度,可以舒服咁幾個人傾下偈。除左有次周末黎人好多,平時都唔會好多人。所以唔怕太嘈。其實現家要搵個靜的既地方真係好難,相信佢地都用左好多心思先維持到咁樣,而家的人都大大聲咁講野,要保持一個地方安靜相信亦會有的人唔like,不過我淰佢地都無心使人唔開心既。如果要同班朋友癲既就唔會揀依度,要有心理準備至好。今次再幫襯一的都無失望,今次試佢地的焗海鮮飯同肉醬意粉,好大碟又夠味,配合的現場情歌,好正!如果你花得起近一百蚊一個餐,又同我一樣怕雜怕嘈,依度係唔錯選擇。
$95 (Last Night Supper)
  • 焗海鮮飯